Private label

Naturalis Cosmetics staat voor de ontwikkeling van natuurlijke producten met een private label. Wij halen voordeel uit een jarenlange ervaring in het creëren van natuurlijke beauty- en gezondheidsproducten. Onze missie is het produceren van veilige, effectieve en betaalbare producten die geschikt zijn voor iedereen.

Breed scala aan natuurlijke producten

We bieden een ruim assortiment van natuurlijke producten aan voor gelaatsverzorging, haarverzorging, lichaamsverzorging, reiniging van de huid en natuurlijke remedies. Onze producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten met een hoge kwaliteit en met een lage impact op het milieu.

Kwaliteit en veiligheid

We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de laatste internationale normen voor kwaliteit en veiligheid. Deze producten worden gecontroleerd door onze technici en getest door onafhankelijke laboratoria om de veiligheid en de kwaliteit te garanderen.

Proces Naturalis Cosmetics

Om een natuurlijk private label product te ontwikkelen, volgen we verschillende stappen.

1

CONCEPT

Elk product- of lijnontwikkelingsproject start met een gesprek om het concept, de wensen en ideeën te bespreken. We creëren specifieke recepten voor elke klant om unieke producten te garanderen. Na de briefing verfijnen we het concept verder en sturen we een voorstel met een prijsindicatie. Nadat het voorstel is goedgekeurd, voeren we bemonsteringen uit totdat we een product hebben waar je tevreden mee bent.

2

TESTING

Zodra de monsters goedgekeurd zijn, beginnen we met de testen die 2 tot 3 maanden duren. Het is belangrijk dat het product stabiel is om er zeker van te zijn dat de formule en verpakking goed samengaan en dat het product niet verandert van geur of kleur.

3

PRODUCTIE

Na afronding van de testen, kan de productie gestart worden. Grondstoffen en verpakkingen worden ingekocht, productie en afvulling worden ingepland. Onze mengerij en afvulafdeling beschikken over moderne machines die garanderen voor flexibele en efficiënte productiemethodes. En we zorgen dat de producten met de nodige zorg bij u geleverd worden. Nabestellen is eenvoudig, we gaan direct weer aan de slag voor u.

Ondersteuning op maat
We bieden ook een optimale service en ondersteuning aan onze klanten. Ons team van experten staat klaar om te helpen bij het selecteren van de juiste producten naargelang uw behoeften. We zijn trots op het leveren van een uitstekende service en ondersteuning aan onze klanten.