Over Naturalis Cosmetics

Naturalis Cosmetics is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijke verzorgingsproducten die als eindproduct worden gebruikt. 

Het team bestaat uit Dirk en Miguel, gepassioneerde ondernemers met een diepe kennis van natuurlijke ingrediënten en met een grote bezorgdheid over de gevolgen van chemische stoffen voor mens en milieu. Ze stellen dan ook hoge eisen aan de ingrediënten die ze voor productie gebruiken.

Dirk en Miguel voeren grondig onderzoek naar diverse grondstoffen, zoals kruiden, planten, kruidenextracten, etherische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Na selectie van de juiste ingrediënten, stellen ze een recept samen dat zowel de veiligheid van het product als de werkzaamheid garandeert. Ze testen de recepten grondig en werken vervolgens samen met andere ondernemingen een efficiënt en duurzaam productieproces uit.

Naturalis Cosmetics ontwikkelt producten voor haarverzorging, huidverzorging, make-up, zonneproducten, luchtverfrissing en andere persoonlijke verzorging. Je vindt er een breed gamma gepersonaliseerde en natuurlijke producten, waaronder shampoos, conditioners, gezichtscrèmes en nog veel meer.

Onze missie

Naturalis Cosmetics wil consumenten helpen bij een gezonde en milieuvriendelijke levensstijl door hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsproducten van de beste kwaliteit aan te bieden. De onderneming creëert innovatieve producten met verantwoorde ingrediënten die verzorging bieden en tegelijkertijd de planeet respecteren. Daarom hanteert Naturalis Cosmetics hoge kwaliteitsstandaarden en zet het al zijn kennis en ervaring in om de levensstijl van klanten te verbeteren met respect voor het milieu.

Onze waarden

Naturalis Cosmetics stelt hoge kwaliteitseisen aan producten, ingrediënten en werkprocessen. Het bedrijf hanteert ethische normen en gedraagt zich eerlijk en transparant.

Naturalis Cosmetics luistert naar de behoeften van klanten om persoonlijke verzorgingsroutine te verbeteren. Daarvoor worden recepten ontwikkeld met uitsluitend milieuvriendelijke ingrediënten. De eindproducten worden vervaardigd via duurzame productieprocessen. Naturalis Cosmetics staat ook ​​open voor het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen die bijdragen aan deze productie.

Onze visie

Naturalis Cosmetics wil producten ontwikkelen die gezondheid en schoonheid bevorderen, via natuurlijke ingrediënten. De verzorgingsproducten worden ontworpen om klanten te helpen het beste uit zichzelf te halen en zijn tegelijk milieuvriendelijk, ethisch en betaalbaar.

Ben je op zoek naar een partner voor de productie van cosmetische producten? Naturalis Cosmetics biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de productie van jouw producten, van recept tot eindproduct.